Συχνές ερωτήσεις

Ε: Για πόσες μέρες είναι υπόχρεος ο καλλιτέχνης να συμμετέχει;

A: Η διοργάνωση COSδιεξάγεται από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.  Μπορείτε να επιλέξετε να συμμετέχετε όσες μέρες θέλετε.

 

Ε: Τι ώρες θα πρέπει να ανοίξει το στούντιο;

Α: Ενδιαφέρουσες καλλιτέχνες υποχρεούνται να είναι τραγουδιστές από τις 11.00 έως τις 17.00 και να είναι παρόντες είτε από το δικό τους έμπιστο υποκατάστατο.

 

Ε: Πως επιλέγω ποιες μέρες θα είναι ανοικτό το στούντιο μου;

Α: Τις επιλέγεις, με το να επιλέξεις τα ανάλογα κουτιά στην αίτηση συμμετοχής.

 

Ε: Είναι το τέλος συμμετοχής μόνο για την περίοδο Open Studios;

Α: Όχι. Θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαδικασία εφόσον δεν συμμετάσχουμε στον οργανισμό το 2019.

 

Ε: Υπάρχει τρόπος πληρωμής που δεν είναι ηλεκτρονικός και πώς;

Α: Παρακαλώ επιλέξτε να πληρώσετε "Cash / Check" για την προσφορά για την πληρωμή και επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω.

 

Ε: Δεν είμαι καλός στη χρήση του υπολογιστή - Θα γράψαμε άλλο τρόπο;

Α: Ναι! Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. λέγοντας ότι θα θέλατε να εγγραφείτε και θα σας αποσταλεί το αίτημα. Προσφέρουμε επίσης σύντομα μαθήματα μετά από διαβούλευση.

 

Ε: Δεν υπάρχουν αρχεία συμπίεσης για εικόνες - Πώς μπορώ να αντιγράψω;

Α: Μη συμπιέζετε τα αρχεία εικόνας - τα χρειαζόμαστε σε HighDensity (HD) για σκοπούς δημοσιότητας. Είναι καλύτερα η εικόνα να είναι μεγέθους το ελάχιστο 1MBαλλά όχι απαραίτητο. Στείλτε μας τες στο email που έχετε λάβει με την εγγραφή σας, αφού έχετε επισυνάψει τις εικόνες που έχετε επιλέξει από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να τις στείλετε μέσω του www.wetransfer.com (δεν υπάρχει συνδρομή και δεν χρειάζονται κωδικοί πρόσβασης). Απλά επιλέξετε την δωρεά μεταφορά δεδομένων, γράψετε τη δική μας ηλεκτρονική διεύθυνση - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - και φορτώστε τις εικόνες σας.

 

Ε: Υπάρχουν εναλλακτικοί τόποι που θα μπορούσαν να δηλώσουν το δικαίωμα στην εργασία, έτσι δεν είναι;

Α: Ναι - επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας προτείνουμε μια εναλλακτική λύση.

 

E: Πότε θα λάβω το Εγχειρίδιο COS;

A: Μόλις επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας.

 

Ε: Αν δεν έχω στούντιο μπορώ να γίνω μέλος?

Α. Ναι! Προσφέρουμε μια συνδρομή, «μέλος μόνο», στα €35,00 ανά έτος, με καταχώρηση στον δικτυακό τόπο μόνο, όπου κάποιος θα μπορεί να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Ε. Πως μπορώ να βρω κάποιον με τον οποίο να μοιραστώ χώρο σε στούντιο;

Α: Αυτή είναι συνήθως μια προσωπική επιλογή ανάμεσα σε φίλους, μέλη της ίδιας ομάδας τέχνης, συμμαθητές μιας τάξης, μέσων των δασκάλων σας. Εισηγούμαστε να μοιραστείτε το χώρο με άτομο/α το/α οποία ξέρετε καλά.

 

Ε. Συνεργάζονται τα COSμε γκαλερί;

Α. Σε πολύ περιορισμένη βάση – επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Ε. Πως μπορώ να συμμετάσχω στις εκθέσεις του εξωτερικού?

Α. Θα σας βοηθήσουμε να συμμετάσχετε μέσω της διεθνούς μας οργάνωσης OpenGalleriesAbroad (OGA) – παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε στην ιστοσελίδα μας

 

Ε: Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης αυτού του ιστότοπου - πού το βλέπω;
 
Α: Κάντε κλικ εδώ