• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ!

 

Αυτή η ετήσια εκδήλωση προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να έρθει σε επαφή  με  καλλιτέχνες και τεχνίτες, που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, στα δικά τους στούντιο.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να μελετήσουν την  ιστοσελίδα μας  λεπτομερώς καθώς και τους ΧΑΡΤΕΣ για να βοηθηθούν  στον εντοπισμό του κάθε στούντιο ή χώρου εργασίας. 

Ο κάθε συμμετέχων είναι καταχωρημένος κάτω από έναν γενικότερο χάρτη στην περιοχή/πόλη/χωριό  που βρίσκεται κάτω από  τις προσωπικές καταχωρήσεις του.

Κάνετε CLICK στην εικόνα του συμμετέχοντα και θα δείτε άλλα επτά παραδείγματα της δουλειάς του.

Τα στούντιο είναι ανοιχτά κατά τα 4 Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου μεταξύ 11.00 και 17.00,  Σάββατο και  Κυριακή. 

Ο κάθε συμμετέχον καλλιτέχνης  επιλέγει   ποια  Σαββατοκύριακα θα έχει  ανοιχτό στο κοινό το στούντιο του - παρακαλούμε δείτε τις μεμονωμένες καταχωρίσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε  απογοήτευση.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι επισκέπτες δεν έχουν καμία υποχρέωση να αγοράσουν, 

Και μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό: δείτε τη φόρμα συμμετοχής στο PRIZE DRAW. Η φόρμα συμμετοχής είναι επίσης διαθέσιμη σε κάθε συμμετέχον στούντιο και χώρο εργασίας - ζητήστε απλώς μια και υπογράψτε την.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες δέχονται  παραγγελίες  - συμβουλευτείτε τους άμεσα. 

Τα πανό που φέρουν το διακριτικό πορτοκαλί θα εμφανιστούν κοντά στην είσοδο σε κάθε ανοιχτό στούντιο. Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε απευθείας με το στούντιο ή τον καλλιτέχνη - θα σας βοηθήσουμε και εμείς αν χρειαστεί..

Καλλιτέχνες από όλο το νησί, από την Πάφο μέχρι τη Λάρνακα, συμμετέχουν στην εκδήλωση Cyprus Open Studios το 2017.

Οι συμμετέχοντες είναι καταχωρημένοι με αλφαβητική σειρά - απλά κάντε κλικ στο γράμμα του αλφαβήτου ή κάντε μια γρήγορη αναζήτηση,  ανά  κατηγορία. Ανατρέξτε στο MAP για τις τοποθεσίες τους.

Κατεβάστε τον κατάλογο σε μορφή PDF ΕΔΩ.

 Διαβάστε το στο issuu.com  ΕΔΩ

Ώρες: 11:00 έως 17:00 κάθε Σάββατο και Κυριακή

 

Τα Studio θα είναι ανοικτά ανά Σαββατοκύριακο

  7 και 8 Οκτωβρίου 2017

14 και 15 Οκτωβρίου 2017

21 και 22 Οκτωβρίου 2017

28 και 29 Οκτωβρίου 2017

 

Οι καλλιτέχνες και οι τεχνίτες περιλαμβάνουν γλύπτες, αγγειοπλάστες, ζωγράφους, τεχνίτες γυαλιού και  κοσμημάτων και πολλούς άλλους  ταλαντούχους ανθρώπους που εργάζονται με διαφορετικά  στυλ από naive η ρεαλιστικό έως αφηρημένο και ούτω καθ’ εξής.  Ορισμένοι προέρχονται επίσης από διαφορετικές  χώρες και πολιτισμούς.

Οι καλλιτέχνες και τεχνίτες είναι γλύπτες, αγγειοπλάστες, ζωγράφοι, υαλοτεχνίτες,  κοσμηματοτεχνίτες, και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που εργάζονται σε στυλ από αφελές (ναΐφ) σε ρεαλιστικό, αφηρημένο και πολλά άλλα. Έρχονται επίσης από πολλές χώρες και άλλους πολιτισμούς.

Οι καλλιτέχνες θα αναλάβουν ώστε η εμπειρία αυτή να είναι ευχάριστη και  αξέχαστη, καθώς θα ταξιδεύετε σε ορεινά χωριά, και πολυσύχναστες πόλεις.

Αυτή η διοργάνωση χρηματοδοτείται και προωθείται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες. Οι διαχειριστές της διοργάνωσης ευχαριστούν τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που μοιράζονται το πάθος τους με το κοινό.

 

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε το 2018, συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής που είναι διαθέσιμο από κάθε Ιανουάριο ή επικοινωνήστε μαζί μας:

ΑΓΓΛΙΚΑ:                            Maria Etheridge +357 99 512 959

ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΓΓΛΙΚΑ:  Μαρίνα Εμφιεττζή-Harris +357 99 341 726

ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΓΓΛΙΚΑ:  Νόρα Χατζησωτηρίου +357 99 678 132

Email:                                 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website:                            www.cyprusopenstudios.com

Facebook, Twitter, Instagram, διαβάστε επίσης το blog μας - Σε αυτή την ιστοσελίδα!